Top 3 pijnloze ontharingscremes voor je gezicht.

 

Na een hele week Black Friday is het nu tijd voor Black hair Friday en Nee, Black hair Friday heeft helaas niets te maken met kortingen bij de kapper. Het gaat over de top 3 van pijnloos ontharen van je gezicht. Misschien heb jij er ook weleens eentje, of meer ongewenste haren in je gezicht. De meestal zwarte en donkere haren die wekelijks hun weg weten te vinden boven je lip, rondom de kaaklijn en kin. In de overgang – trouwens ook als je niet in de overgang zit – kun je als vrouw last hebben van ongewenste haargroei op plekken waar je ze helemaal niet wilt hebben. 

 

Waar komen die haren vandaan?

 

Waar komen die haren nu opeens vandaan? De vrouwelijke hormonen oestrogeen en progesteron nemen af tijdens de overgang. De bijnieren produceren in het leven van een vrouw ook een kleine hoeveelheid van het mannelijke hormoon: testosteron, maar dit neemt niet af. Er kan een disbalans ontstaan tussen de vrouwelijke en mannelijke hormonen. Et voila, daar zijn de zwarte en donkere haren g#@%vr.

Lees hier ook: 10 dingen die niemand je verteld over de overgang!


Ontharen van je gezicht en Dé pijnloze oplossing.

 

Gelukkig zijn er genoeg oplossingen voor dit vervelende verschijnsel. Ik laat je vandaag een van de meest populaire oplossingen zien voor het pijnloos ontharen van je gezicht. Begin niet te klooien met een scheermesje want dan komen je haren en sneller en nog stugger terug. Met een ontharingscrème wordt je haar bij het haarzakje, net onder de huid, afgebroken. Bovendien blijven de haren langer weg, bij scheren is dit max. 3 dagen en bij ontharingscreme blijven de haren wel 4 tot soms 7 dagen weg. Er zijn speciale crèmes die de haargroei doen afnemen. Andere opties zijn: waxen, elektrolyse, of laser haar verwijdering. Ik laat je vandaag de top 3 zien van pijnloze ontharingscrèmes – waaronder mijn eigen favoriet – speciaal voor je gezicht.

 

Top 3 ontharingscremes voor het pijnloos ontharen van je gezicht.

 

      1. Veet Minima Pure ontharingscrème
      2. Chilli Silx Ontharingscreme Gezicht
      3. Loua Ontharingscreme


Persoonlijke favoriet pijnloos ontharen voor mijn gezicht.

De Veet Minima Pure ontharingsset staat voor mijzelf op nummer 1, ik gebruik hem zelf al een jaar en voor mij werkt deze het beste uit de top 3.

Veet Minima Pure review

De set bestaat uit 2 tubes crème, ze zijn beide genummerd, dus crème 1 en crème 2. Ik heb zelf een vrij gevoelige huid, dus ik heb de crème eerst getest op een klein stukje huid. Dit raad ik altijd aan om te doen, want iedere vrouw is uniek, dus ook haar huid! Ik kreeg geen allergische reactie of enige vorm van roodheid tijdens het gebruik van deze crème. Wacht altijd 24 uur om een allergische reactie uit te sluiten. De crème smeert makkelijk uit, maar de geur van de crème uit tube 1 is echt niet lekker. Je mag de crème 3 tot 6 minuten laten zitten en daarna spoel je je gezicht af met koud water.

Maak je gezicht goed droog, daarna gebruik je de crème uit tube 2 en die stinkt gelukkig niet. De crème is wat vet, maar smeert makkelijk en geeft je huid een heerlijk fris en zacht gevoel. Mijn zwarte haartjes zijn weer voor een week vertrokken, ik zie ze liever niet weer terug, maar ze kunnen niet zonder mij. Er zijn ook mogelijkheden om je zwarte haren met de Noorderzon te laten vertrekken, die mogelijkheid bespreek ik een andere keer. Voorlopig ga ik nog even door met de meest pijnloze en makkelijke manier; een ontharingscrème, speciaal voor het gezicht.

Veet Minima Pure is makkelijk in gebruik en werkt bij mij heel goed bij het verwijderen van mijn wekelijks terugkerende zwarte haren (Het zijn er gelukkig maar twee).

De hele top 3 is geschikt voor je gezicht, gebruik altijd speciaal een ontharingscrème voor je gezicht als je haren uit je gezicht gaat verwijderen en niet één die geschikt is voor je bikinilijn, oksels of benen. Let hier ook altijd heel goed op als je een ontharingscreme gaat aanschaffen voor je gezicht. Gebruik ook nooit een scheermesje voor het ontharen van je gezicht.

 

Ontharingscrèmes voor het gezicht online kopen.

 

Als je in de bovenstaande top 3 op één van de ontharingscrèmes klikt dan ga je naar het desbetreffende product, je kunt er alles over lezen en je kunt het product eventueel online kopen.

Heb jij zelf nog een ander favoriete ontharingscrème voor je gezicht? Ik ben benieuwd, zet gerust je reactie onder dit artikel.

 

Volg je mij al op Facebook en Instagram? Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, waardevolle tips over oa de overgang en nog veel meer leuks.
Mooi en gezondMooi en gezond