Voel je goed in een shaping badpak.

 

Zwemmen blijkt een favoriete sport te zijn onder de vrouwelijke midlifers. En, nu we ons niet meer achter – ik wil wel zwemmen, maar Corona hè – kunnen verschuilen is het de hoogste tijd om je badpak uit de kast te trekken. Wtf……wat is er gebeurd? Mijn badpak past maar daar is ook alles mee gezegd. De hoogste tijd voor shaping badpakken voor midlife vrouwen. Dat wordt een nieuw shaping badpak dat goed past bij je (nieuwe) figuur. Ben jij al bekend met shaping badpakken?

In shape of niet in shape met een shaping badpak?

 

Je hebt een groep super strak in shape dames, je hebt een groep nog nooit in shape geweest dames en je hebt een groep die er een beetje tussen in zit, soms in shape, soms niet. Ik behoor tot de laatste groep, met de nadruk op soms niet en nu helemaal niet.🤭 Maar lang leve de shaping badpakken, voortaan altijd in shape met een shaping badpak. 

 

Wat is een shaping badpak?

 

Een shaping badpak is een badpak met op het buikpand een speciale stof die ervoor zorgt dat de heupen en buik licht gemodelleerd worden en in vorm worden gebracht. Hierdoor heeft het badpak een corrigerende werking op de buik. Daarnaast blijft het badpak ook goed zitten tijdens het zwemmen. De tijd dat we ons buikje in het bikini broekje moeten verstoppen laten we met een shaping badpak ook voorgoed achter ons.🤭

 

Verschillende vrouwelijke figuren.

 

Er zijn verschillende vrouwelijke figuren. Zo heb je vrouwen met een appelvormig figuur, een peervormig figuur, een zandloper figuur, een recht figuur en een diamant vormig figuur. Voor al deze verschillende vrouwelijke figuren is er wel een badpak te vinden. In de overgangsjaren kom je gemiddeld tussen de 2 en de 5 kilo aan, op zich niet erg maar de plek waar deze extra kilo gaan zitten wel, namelijk je buikgebied. Maar niet getreurd als jij er goed uit wilt zien en wat ik zelf nog veel belangrijker vind is jezelf goed voelen in je zwemkleding, dan kan dat gewoon. Er is zoveel keuze en er is voor iedereen leuke zwemkleding te vinden.

 

Ander figuur tijdens de overgang

 

Veel vrouwen krijgen tijdens en na de overgang een ander figuur, dit komt vooral doordat zij rondom hun taille meer vet krijgen. Een shaping badpak kan ervoor zorgen dat jij je tijdens de overgang goed voelt tijdens je zwemuurtje. En het gaat hier natuurlijk vooral om jou, jij moet je goed voelen en dat je er dan ook nog toevallig beter uit kan zien in een shaping badpak is mooi meegenomen, toch? Ik koop zelf het liefste mijn zwemkleding in een speciaalzaak, maar shop jij liever vanuit huis, dan kan dat natuurlijk ook.

 

Shaping badpakken online

 

Als jij online een shaping badpak wil aanschaffen kijk dan altijd goed naar de beschrijving en de reviews van het betreffende shaping badpak. Ga jezelf niet vergelijken met de vaak jonge, slanke meiden die vaak model staan voor shaping badpakken. (Valt jou dat ook op? Als je iets wilt kopen als midlifer dan zou de jonge vrouw die de kleding showt – vooral bij zwemkleding en lingerie – je eigen dochter kunnen zijn ;-)). In ieder geval, een badpak hoort gewoon goed te zitten en goed te blijven zitten. Shaping badpakken zorgen ervoor dat jij je goed voelt tijdens het zwemmen. Er is keuze genoeg in shaping badpakken voor iedereen. Ik voel mij in ieder geval goed in mijn zwarte shaping badpak tijdens het zwemmen en draag hem in de vakantie vaak met een vrolijke pareo. Heb jij ook een shaping badpak?

Lees alles over… Waarom krijg je een dikke buik als je ouder wordt? 

Volg je mij al op Facebook en Instagram? Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, waardevolle tips over oa de overgang en nog veel meer leuks.

Dit blogartikel bevat affiliatie links. Voor meer informatie lees mijn disclaimer.