Midlifeblogster Bo

Over mij

 

Hi, ik ben Bo, een ondernemende midlifester (53) Ik ben woonachtig in de Friese (Fryske) hoofdstad Leeuwarden. In 2018 kwam ik er tijdens mijn sabbatical achter dat ik net als veel anderen op de automatische piloot leefde, dit kwam vooral door mijn werk. Dit resulteerde in het opzeggen van mijn vaste baan in het grootste ziekenhuis van Friesland. Ik was toe aan iets nieuws, maar ik had nog niet helemaal voor ogen wat ik nou wel graag wilde gaan doen.

 

Op zoek naar iets nieuws

 

Na een aantal jaren, die voornamelijk gevuld werden met interessante opleidingen, trainingen en buitenlandse reizen, kwam ik erachter dat ik eigenlijk al heel lang deed wat ik echt leuk vond. Iets wat perfect bij mij past, namelijk bloggen. Deze hobby begon al in 2014, maar door mijn drukke werk en verplichtingen raakte het bloggen steeds meer op de achtergrond. Dit jaar, het is nu 2022, heb ik besloten om mij fulltime te gaan richten op bloggen en online ondernemen.

Ik wil gewoon iets doen wat mij energie geeft en waar ik blij van word, ik wil graag locatie onafhankelijk werken en mijn geld verdienen. Dit geeft mij de mogelijkheid om wat vaker links af te slaan, daar waar de meerderheid rechtsaf slaat. Ik hou van avontuur en reizen en wil graag zelf de regie houden over mijn leven.

 

Lifestyleblog voor 50 plus vrouwen

 

Met mijn commerciële achtergrond (daarover later meer) en mijn liefde voor content creëren is de lifestyleblog Midlifeblogster ontstaan. Een lifestyleblog vol nieuwtjes, inspiratie en tips voor een happy & healthy lifestyle voor vrouwen van een jaar of 50. We leven steeds langer en gezonder, vandaag de dag zit je nog lang niet achter de geraniums als vijftigplusser. Het blijkt zelfs dat vijftigplussers zich nu veel gelukkiger voelen dan de eerdere generatie vijftigers.

 

Een boeiende nieuwe periode in je leven

 

Op dit blog geef ik praktische informatie, oplossingen en tips over alledaagse vraagstukken waar veel vrouwen van een jaar of vijftig tegenaan lopen. Ik geef daarnaast veel tips en informatie over de overgang, zodat jij alles van deze periode weet en ook wat je aan eventuele klachten kunt gaan doen. Ik laat je graag zien hoe je als vijftigplus vrouw vooral moet gaan voor de dingen die je altijd nog een keer wil gaan doen, maar die vaak door een druk gezinsleven, of een drukke carrière op de achtergrond zijn geraakt. Voor mij is dit een keer vanuit het buitenland gaan werken en wonen, voor langere tijd.

Ik hoop dat je veel plezier hebt en inspiratie krijgt door het lezen van mijn blog.

Liefs,

Bo