Black Friday voorbereiding.

 

Black Friday is ontstaan in de Verenigde Staten, het valt officieel de dag na Thanksgiving Day, dit is een nationale feestdag in de Verenigde Staten en Canada. Thanksgiving Day wordt altijd gevierd op de vierde donderdag in november. Black Friday valt dus op de vrijdag erna en wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. De werknemers in de Verenigde Staten zijn bijna allemaal vrij op deze vrijdag. Black Friday is sinds 2015 pas een begrip geworden in Nederland. Een goede voorbereiding op deze vrijdag voorkomt teleurstellingen. Waarom? Ik leg het je uit, lees je mee?

 

Een hele week hoge kortingen.

 

Black Friday is lange tijd een dag per jaar geweest, tegenwoordig is het een hele week, dus Black Friday Week. Een hele week van 18 november tm 25 november 2022 worden we overspoelt met allemaal hoge kortingen. Ga er maar vanuit dat het komende weekend ook nog volledig in het teken staat van extra hoge kortingen! Vaak kopen we artikelen die we niet echt nodig hebben, maak een goed keuze en schaf alleen die dingen aan die al een tijdje op je verlanglijstje staan. Iedereen, maar dan ook iedereen, strooit met hoge kortingen, gedurende een week of nog langer, ook ondernemers die online programma’s verkopen. Iets waar ik zelf geen rekening mee had gehouden bij de aanschaf van een online affiliate programma in de eerste week van november. Dus check of het (dure) programma dat je graag wil aanschaffen jou nog wat extra korting op kan gaan leveren!

 

Een goede voorbereiding voorkomt teleurstellingen tijdens je aankopen in november.

 

Ga voordat je iets gaat kopen in november even bij jezelf na of je het artikel, of in mijn geval het online affiliatie programma, per direct nodig hebt? Voor zowel het product of een online programma  kun je beter even wachten met de aanschaf. Voor je het weet koop je net als mij (een online affiliate programma) een product dat tijdens de Black Friday week wel 30% tot 40% goedkoper is. Dit was niet zo slim van mij, maar door schade en schande word je wijs, toch?

Ik baal natuurlijk en ik denk dat ik niet de enige ben die dit heeft meegemaakt. Daarom wil ik je de volgende tip geven: “Wacht bij het aanschaffen van duurdere artikelen en online programma’s tot dat het Black Friday (week) is en schaf dan pas het artikel of programma aan, zo voorkom je teleurstellingen”.

 

Ik wens je een goede en zorgvuldig voorbereide Black Friday, daarna weer op naar Cyber Monday 😉

Liefs,

Bo

Lees hier ook: Bloggen in combinatie met affiliate marketing.

 

 

Volg je mij al op Facebook en Instagram? Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, waardevolle tips over oa de overgang en nog veel meer leuks.
Black Friday 2022Black Friday 2022